Accountant Aalsmeer

Stolwijk is je gekwalificeerde en betrouwbare accountant

Zekerheid dat de financiële administratie op orde

Ben je veel tijd kwijt aan de financiële administratie van je bedrijf of wil je zekerheid dat die van jou helemaal op orde is? Stolwijk is je gekwalificeerde en betrouwbare accountant in de omgeving van Aalsmeer. Als accountants voelen wij ons betrokken bij onze klanten. Tot onze uitgebreide klantenkring behoren onder meer DGA’s, kleine- en middelgrote bedrijven en non-profit organisaties. Voor elke klant bieden onze accountants een oplossing op maat. Binnen onze organisatie werken onder meer specialisten op het gebied van inkomsten- en vennootschapsbelasting, accountancy, pensioenadvies, loonadministratie en financiële dienstverlening.

Vaste relatiemanager

De persoonlijke benadering van ons accountantskantoor is kenmerkend voor onze manier van werken. Bij Stolwijk krijgt iedere klant een vaste relatiemanager aangewezen. Deze relatiemanager is jouw aanspreekpunt. Op elk gewenst moment kun je contact opnemen met je relatiemanager en hij of zij brengt je vervolgens in contact met de accountant of specialist die jou het beste van dienst kan zijn. Dankzij de korte lijntjes binnen ons kantoor word je nooit van het kastje naar de muur gestuurd. Doordat wij onze klanten zo goed kennen, zijn wij in staat om de allerbeste begeleiding bij hun financiën te bieden.

Dienstverlening van onze accountants

Uiteraard kun je bij ons terecht om je jaarrekening op te laten stellen. Wanneer je de jaarrekening zelf hebt opgesteld, kun je deze door één van onze accountants laten controleren. Wij bieden eveneens gebruiksvriendelijke oplossingen op het gebied van online boekhouden. Maar hier houdt onze dienstverlening niet op. Ook voor de loonadministratie en advies op het gebied van pensioenen kun je bij ons terecht. Wij denken op proactieve wijze mee met onze klanten. Wij helpen je om kansen te benutten en uitdagingen op te lossen. De financiële gezondheid van je bedrijf staat hierbij centraal.

Jaarrekening opstellen

Door je jaarrekening op te laten stellen door onze accountants ben je verzekerd van een correcte en overzichtelijke balans. Hierdoor kan jij je richten op de kernwerkzaamheden van je onderneming. Naast het opstellen van de jaarrekening helpen onze accountants ook bij de interpretatie van de cijfers. Met onze uitgebreide ervaring zijn wij in staat om eventuele kansen op financieel en fiscaal gebied te herkennen.

Afspraak met een accountant omgeving Aalsmeer

Voor een afspraak met één van onze accountants in de omgeving van Aalsmeer kun je contact opnemen met Stolwijk op telefoonnummer 020-640 6665. Uiteraard kun je ook met al je vragen bij ons terecht. Onze medewerkers vertellen je graag meer over onze uitgebreide dienstverlening.

Neem contact met ons op