Accountant Haarlem

Stolwijk is je gekwalificeerde en betrouwbare accountant

Zekerheid dat de financiële administratie op orde is

Ben jij een startende ondernemer in Haarlem die op zoek is naar een accountant uit de regio? Stolwijk Accountants is lokaal actief en staat voor korte lijntjes en heldere communicatie. Ben je veel tijd kwijt aan het bijhouden van je financiële administratie, wil je de jaarrekening laten controleren of goed op weg geholpen worden door een professionele accountant? We bieden voor al onze klanten een oplossing op maat aan, zodat we het maximale rendement uit onze samenwerking kunnen halen. Binnen onze organisatie werken onder meer specialisten op het gebied van inkomsten- en vennootschapsbelasting, accountancy, pensioenadvies, loonadministratie en financiële dienstverlening.

Onze accountant in Haarlem voor startende ondernemers

Onze accountant in Haarlem staat klaar voor zowel startende ondernemers als grote bedrijven die al een veel uitgebreidere financiële administratie hebben. We denken met je mee over de juiste rechtsvorm voor jouw bedrijf, de invulling van de boekhouding en voeren een controle uit over de jaarrekening. Ook voor meer informatie over loonadministratie en advies op het gebied van pensioenen kun je bij Stolwijk terecht. Een proactieve houding stelt ons in staat om in te spelen op kansen die we zien voor jouw bedrijf.

Uitgebreid financieel dashboard

Tegenwoordig kunnen we alles realtime volgen. Zo ook de financiële administratie van bedrijven. Voor kleine en grote ondernemingen biedt Stolwijk een overzichtelijk financieel dashboard aan. Hier vind je alle relevante informatie over de financiële situatie van jouw bedrijf. Hier vind je de omzet, kosten, debiteuren en crediteuren van jouw bedrijf terug. Dit doe je waar het jou uitkomt; thuis, op het werk of op locatie.

Persoonlijke aandacht van accountant in Haarlem

Helder communiceren en persoonlijk benaderen: dat is waar Stolwijk voor staat. Met een vaste relatiemanager ben je zeker van een accountant die jouw onderneming door en door kent. Als aanspreekpunt binnen onze organisatie kun je altijd bij jouw relatiemanager terecht en krijg je direct de juiste hulp. Is er een andere accountant met een specifieke specialiteit nodig? Dankzij onze korte lijnen brengen onze accountants elkaar volledig op de hoogte van jouw situatie, zodat je hetzelfde probleem niet drie keer hoeft uit te leggen. Dat maakt het werken met onze accountant in Haarlem tot een prettige ervaring.

Maak kennis met Stolwijk Accountants

Wil je onze accountant in Haarlem beter leren kennen? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 020 – 640 6665. Mocht je vragen hebben over onze diensten, dan beantwoorden we deze met veel plezier.

Neem contact met ons op