Accountant Hoofddorp

Onze gekwalificeerde accountants adviseren jou graag over de kansen voor jouw onderneming

Jouw bedrijf in goede handen bij onze accountants

Als je een accountant nabij Hoofddorp zoekt, ben je bij Stolwijk aan het juiste adres. Stolwijk is het accountantskantoor waar de financiële begeleiding van jouw bedrijf in goede handen is. In een informele sfeer en met de beschikking over moderne automatisering adviseren onze gekwalificeerde accountants jou over kansen voor jouw onderneming. Doordat onze accountants ook allemaal fiscale kennis hebben, kunnen ze tevens de fiscale gevolgen van adviezen direct vertellen.

De accountants van Stolwijk werken onder meer voor éénmanszaken, VOF’s, non-profitorganisaties en middelgrote BV’s in Hoofddorp en omgeving. Wij gaan ook graag aan de slag met de financiële begeleiding van jouw bedrijf.

Werkzaamheden van een accountant nabij Hoofddorp

De werkzaamheden van onze accountants zijn zeer breed. Voor de niet-controleplichtige MKB-onderneming stellen we de jaarrekening op en nemen deze met je door in een persoonlijk gesprek. De jaarrekening is het startpunt van de financiële begeleiding. Wij beoordelen of je huidige rechtsvorm het meeste logisch is, vergelijken de prestaties van jouw onderneming met vergelijkbare ondernemers om te kijken waar je het goed doet en waar verbeterpunten liggen en schakelen onze experts in als we andere kansen zien. Dit ziet o.a. op pensioen, vennootschapsbelasting en personeel waar we deskundigen voor in dienst hebben. Voor controleplichtige ondernemingen is het ook mogelijk om je jaarrekening te aten controleren door onze accountants. Met een efficiënte controleaanpak controleren we de jaarrekening en geven we een controleverklaring af. Kenmerkend voor onze controles zijn een hoge partnerbetrokkenheid, een gestructureerde planning met heldere afspraken en duidelijke communicatie over voortgang en bevindingen.

Heldere communicatie

Als klant van Stolwijk kun je altijd rekenen op een persoonlijke service. Elke klant krijgt een eigen relatiemanager toegewezen. Deze relatiemanager vormt je aanspreekpunt binnen ons accountantskantoor. Heb je een vraag? Stel deze aan je relatiemanager en hij of zij brengt je direct in contact met de accountant of een andere specialist die je hierbij kan helpen.

Ben je een startende ondernemer?

Als je net een eigen bedrijf bent begonnen is het een goed idee om de hulp van een accountant in te schakelen. De accountant nabij Hoofddorp helpt je met het kiezen van de juiste rechtsvormen maakt je wegwijs op het gebied van fiscale regelgeving. Ook helpt hij je om de financiële administratie op te zetten, die voldoet aan de richtlijnen van de Belastingdienst. Bovendien wijzen wij je graag op financiële en fiscale kansen voor je onderneming.

Kennismakingsgesprek accountant nabij Hoofddorp

Wanneer je graag meer wilt weten over de uitgebreide dienstverlening van onze accountants, kun je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in ons kantoor nabij Hoofddorp. Stolwijk is bereikbaar op telefoonnummer 020-6406665.

Neem contact met ons op