Administratiekantoor Nieuwegein

Persoonlijke aanpak staat hoog in het vaandel

Proactief en professioneel administratiekantoor Nieuwegein

Ben je op zoek naar een proactief en professioneel administratiekantoor in Nieuwegein? Dan ben je bij het ervaren administratiekantoor van Stolwijk aan het juiste adres. We maken gebruik van moderne boekhoudsoftware om jouw administratie netjes en overzichtelijk bij te houden. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in salarisadministratie, belastingaangifte, fiscaliteit en pensioen. We voeren niet alleen administratieve werkzaamheden uit, maar adviseren ook over deze zaken en over de kansen voor jouw onderneming. Als ervaren administratiekantoor in Nieuwegein werken we samen met een breed scala aan organisaties: eenmanszaken, VOF’s, non-profitorganisaties en middelgrote bv’s.

Wat doet het administratiekantoor in Nieuwegein?

Een persoonlijke aanpak is bij ons de norm. We werken graag in een informele omgeving en hechten waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. Je krijgt een vaste relatiemanager die jou en je onderneming door en door leert kennen. Jouw relatiemanager wordt jouw eerste aanspreekpunt en adviseur en zorgt voor duidelijke communicatie tussen jou, de boekhouders en andere specialisten.

Wij zijn gefocust op het verzorgen van de administratie van je onderneming. We werken de cijfers constant bij, zodat je ten alle tijden een actueel beeld van de stand van zaken hebt. Tijdens het noteren en verwerken van de cijfers, en dankzij de persoonlijke contactmomenten, kunnen wij kansen voor je onderneming herkennen. We denken graag mee over zaken als kostenbesparingen, efficiencymaatregelen en andere kansen voor jouw bedrijf. Met onze kennis van de laatste wijzigingen van de geldende wet- en regelgeving zorgen we ervoor dat alle administratie correct bijgehouden wordt.

Op de hoogte van cijfers en actualiteiten

Dankzij ons online web-archief kunnen we de facturen die je digitaal aanlevert overzichtelijk opslaan, zodat je deze altijd en overal kan terugvinden en bekijken. Ben je thuis of op kantoor, of ben je op bezoek bij een zakenrelatie? Je hebt altijd een overzicht van de status van de laatste inkomende en uitgaande facturen. Met ons financieel dashboard krijg je direct een aanvullend overzicht van jouw kosten, omzet, debiteuren en crediteuren.

Ook voor de beginnende ondernemer

Ook voor de beginnende ondernemer bieden wij de juiste handvatten om direct grote stappen te kunnen zetten. We begeleiden je op een manier die voor iedereen duidelijk en te begrijpen is. We dragen zorg over jouw financiële administratie en adviseren over de mogelijkheden op financieel en fiscaal gebied. We kijken graag met jou vooruit en willen je helpen om te blijven groeien.

Vrijblijvend administratiekantoor

Wil jij profiteren van de kennis en ervaring die ons administratiekantoor in Nieuwegein heeft? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We ontdekken of er een klik is en welke mogelijkheden er voor jouw bedrijf zijn. Bereik ons via telefoonnummer 030 – 666 5389, we horen graag van je.​

Neem contact met ons op