Boekhouder Amstelveen

Onze boekhouders onderscheiden zich door hun productieve houding en uitgebreide kennis

Boekhouders met deskundig fiscaal advies

Wil je graag de hulp inschakelen van een professionele boekhouder in Amstelveen? Dan ben je bij Stolwijk aan het juiste adres. Onze boekhouders staan voor je klaar met deskundig fiscaal advies op het gebied van respectievelijk inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en BTW. Een aantal van onze boekhouders heeft daadwerkelijk bij de Belastingdienst gewerkt, waardoor zij als geen ander in staat zijn om gedegen belastingadvies te geven om daarmee tot een optimale belastingdruk te komen.

De boekhouders van Stolwijk zijn werkzaam voor uiteenlopende ondernemingen in Amstelveen en omstreken. Tot onze klanten behoren onder meer éénmanszaken, VOF’s, non-profitorganisaties en middelgrote BV’s.

Werkzaamheden boekhouder in Amstelveen

Onze boekhouders beschikken een over uitgebreide fiscale kennis en zijn als geen ander in staat om jouw onderneming te adviseren op het gebied van belastingvraagstukken. Onze boekhouders onderscheiden zich door hun productieve houding en uitgebreide kennis. Met deskundig advies in een informele sfeer zorgen wij er niet alleen voor dat je bedrijf aan alle financiële regels voldoet, maar wij wijzen je ook op de mogelijkheden om fiscale en financiële voordelen te behalen.

Boekhouder Amstelveen: vaste relatiemanager

Bij Stolwijk ben je altijd verzekerd van een vlotte en heldere communicatie. Bij ons krijgt elke klant een relatiemanager toegewezen die het vaste aanspreekpunt binnen onze organisatie vormt. Heb je een vraag? De relatiemanager verwijst je door naar een boekhouder of een andere expert die je daarbij het beste kan helpen.

Financieel dashboard

Met het financieel dashboard van Stolwijk kun je altijd bij je financiële balans komen en heb je direct een overzichtelijk beeld van hoe je bedrijf er voor staat. Eventueel kun je er ook voor kiezen om de cijfers zelf in te voeren in ons online boekhoudprogramma. In dat geval verzorgen onze boekhouders een periodieke controle.

Startende ondernemer?

Als je een beginnende ondernemer bent, heb je waarschijnlijk een hoop vragen over de financiële administratie en belastingaangiftes. De boekhouders van Stolwijk hebben op al je vragen een antwoord. Samen zorgen we ervoor dat je bedrijf voldoet aan alle fiscale regels.

Vrijblijvende afspraak maken

Maak een afspraak bij Stolwijk als je graag meer wilt weten over wat onze boekhouders voor je kunnen betekenen. Ons kantoor in Amstelveen is bereikbaar op telefoonnummer 020-6406665.

Neem contact met ons op