Boekhouder Hoofddorp

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het opstellen van de jaarrekening

Boekhouder nabij Hoofddorp

Als je op zoek bent naar een boekhouder in de omgeving van Hoofddorp, dan ben je bij Stolwijk aan het juiste adres. Als administratiekantoor werken wij voor uiteenlopende klanten: onder meer DGA’s, kleine- en middelgrote bedrijven en non-profit organisaties. De dienstverlening van onze boekhouders gaat een stuk verder dan alleen het verzorgen van de jaarrekening. Onze specialisten op het gebied van inkomsten- en vennootschapsbelasting, accountancy, pensioenadvies, loonadministratie en financiële dienstverlening bieden een persoonlijke en op maat gemaakte begeleiding. Daarnaast biedt Stolwijk gebruiksvriendelijke oplossingen op het gebied van online boekhouden.

Boekhouder omgeving Hoofddorp die met je meedenkt

Wat is er prettiger dan een boekhouder die met je meedenkt? Wanneer wij bijvoorbeeld jouw jaarrekening opstellen, gaat onze service verder dan het leveren van de cijfers. Wij interpreteren de resultaten en adviseren jou waar financiële en fiscale kansen liggen voor het bedrijf. Wij zijn als geen ander bekend met uitdagingen waarmee je als ondernemer te maken krijgt. De financiële gezondheid van jouw onderneming staat centraal. Wij helpen jou om deze te versterken en onnodige risico’s te mijden. Door samen te werken met een boekhouder bespaar je zowel tijd als geld.

Direct persoonlijk contact

Bij Stolwijk hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. Iedere klant krijgt een vaste relatiemanager toegewezen. Dit is de contactpersoon binnen onze organisatie die je op elk gewenst moment kunt bereiken. De relatiemanager brengt je vervolgens in contact met de boekhouder of specialist die jou het beste van dienst kan zijn. De lijnen zijn bij ons kort, waardoor wij een uitstekende service kunnen bieden. Doordat wij onze klanten en hun bedrijven goed kennen, zijn wij in staat om veel toegevoegde waarde te bieden.

Online boekhouder

Stolwijk maakt gebruik van een handige online oplossing om jouw administratie effectief te verwerken. Je hebt altijd en op elke gewenste plek inzicht in je boekhouding en je bekijkt je facturen gemakkelijk online. Een handig financieel dashboard geeft een actueel overzicht van je cijfers. Ook wanneer je het boeken liever zelf doet, kun je gebruik maken van dit systeem. Onze boekhouders verzorgen in dat geval een periodieke controle van de administratie. Wanneer je kiest voor ons online boekhoudprogramma, kun je nog steeds rekenen op de persoonlijke service van Stolwijk. Bij vragen staat onze relatiemanager voor je klaar.

Afspraak boekhouder omgeving Hoofddorp

Wil je graag een afspraak maken met een boekhouder in de omgeving van Hoofddorp? Neem dan contact op met Stolwijk. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die wij jouw bedrijf kunnen bieden. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 020-640 6665.

Neem contact met ons op