Boekhouder Nieuwegein

Onze boekhouders onderscheiden zich door hun proactieve houding en uitgebreide kennis

Boekhouders in Nieuwegein met deskundig fiscaal advies

Zoek je een boekhouder in Nieuwegein, dan ben je bij Stolwijk aan het juiste adres. Wij werken voor zeer uiteenlopende klanten: DGA’s, kleine- en middelgrote bedrijven en non-profitorganisaties. Deze werkzaamheden gaan een stuk verder dan enkel het verzorgen van de jaarrekening. Onze boekhouders staan klaar met deskundig fiscaal advies op het gebied van inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en btw. Daarnaast biedt Stolwijk gebruiksvriendelijke oplossingen in de vorm van online boekhouding. Wij zijn actief als boekhouder in Nieuwegein en directe omgeving. We zijn bekend met de regio en onderhouden graag korte contactlijnen.

Werkzaamheden boekhouder Nieuwegein

Bij Stolwijk denken we graag met je mee. Neem het opstellen van de jaarrekening; van een boekhouder verwacht je dat de cijfers kloppend gemaakt worden. Een jaarrekening moet voldoen aan geldende regel- en wetgeving, daar zijn we dan ook zeer scherp op. Maar we zijn van mening dat we meer voor jouw onderneming kunnen betekenen. Door de cijfers te controleren ontdekken wij financiële en fiscale mogelijkheden die je nog niet benut. Als boekhouder in Nieuwegein zien wij het als onze plicht om je over dergelijke kansen te informeren en te adviseren. We versterken de financiële gezondheid van je onderneming en zorgen ervoor dat onnodige risico’s worden vermijd.

Boekhouder Nieuwegein: vaste relatiemanager

Het ontdekken van deze fiscale en financiële kansen komt niet enkel voort uit het doornemen van de administratie van jouw onderneming. Door persoonlijk contact met onze klanten te onderhouden komen we meer te weten over de onderneming en alles dat zich afspeelt. Deze informatie is cruciaal bij het herkennen van deze kansen. Bovendien is het voor een ondernemer prettig als een boekhouder snel kan schakelen wanneer dat nodig is. Met een vaste relatiemanager zorgen we ervoor dat je altijd met dezelfde adviseur samenwerkt. Deze boekhouder weet precies wat jouw onderneming nodig heeft en kent het bedrijf door en door. Is je onderneming in Nieuwegein gevestigd? Dan kan onze boekhouder in Nieuwegein binnen enkele momenten bij je langskomen als dat nodig is. Hierdoor zijn wij in staat om meer waarde aan onze diensten toe te voegen.

Financieel dashboard

Om het zo eenvoudig als mogelijk te maken, gebruiken we bij Stolwijk een handige online oplossing om administratie effectief te verwerken. Zo kun je jouw boekhouding op ieder gewenst tijdstip inzien en bekijk je betaalde en openstaande facturen snel online. Een online financieel dashboard geeft je een actueel overzicht van de cijfers. Ook wanneer je de boekhouding liever voor eigen rekening neemt, biedt het systeem een toegevoegde waarde. Onze boekhouders kunnen in dat geval een periodieke controle van de administratie uitvoeren. Het persoonlijke contact leidt niet onder het online boekhoudprogramma, wij zien het als een waardevolle toevoeging op onze dienstverlening.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wil je een afspraak maken met onze boekhouder in Nieuwegein? Neem dan contact met Stolwijk op. We bespreken graag de mogelijkheden in een persoonlijk kennismakingsgesprek. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 030 – 666 5389.

Neem contact met ons op

Contact

Kantoor De Meern
Gouvernantelaan 3 en 6a
3454 WE De Meern
030-666 5389
Kantoor Amstelveen
Binderij 1b
1185 ZH Amstelveen
020-640 6665