Accountancy

Een duidelijke jaarrekening geeft belangrijke informatie over de financiële positie van elke organisatie
Dagelijks helpen we onze klanten met een optimale financiële begeleiding. We zorgen ervoor dat ze financieel in control zijn, zodat onze gezamenlijke blik op de toekomst is gericht.

Wanneer schakel je ons in?

N

Je zoekt een accountant die op een vlotte manier de jaarrekening van jouw bedrijf opstelt.

N

Je bent veel tijd kwijt aan de (groeiende) administratie van je bedrijf en wilt dit graag uitbesteden.

N

Je bent ontevreden over de kwaliteit van je huidige financieel dienstverlener.

N

Je wenst actueel periodiek inzicht in je cijfers.

N

Je wenst bij de bespreking van de jaarrekening ook direct fiscaal advies.

Jouw specialist

Accountancy specialist Marleen Dijkhuizen

Marleen Dijkhuizen - Griffioen

Accountant
mail-icon phone-icon

Wat houdt onze dienstverlening in?

Jaarrekening

Wij zijn deskundig en ervaren in het samenstellen van de jaarrekening. Van eenmanszaak tot VOF. Van non-profit stichting tot middelgrote B.V.. Een goede, overzichtelijke jaarrekening geeft namelijk belangrijke informatie over de financiële positie van je onderneming. Wij begrijpen het verhaal achter de cijfers, speuren financiële en fiscale kansen op en gaan daarover graag het gesprek aan. Samen komen we uiteindelijk tot een optimale begeleiding en een zo efficiënt mogelijk jaarrekeningproces.

 

Proactief

Dankzij jarenlang mee-ondernemen met onze klanten en onze uitgebreide kennis van het MKB, helpen we ondernemers met financiële uitdagingen. Ongevraagd geven we advies als wij denken dat we je daarmee van dienst kunnen zijn. Tevens informeren we je periodiek over actuele ontwikkelingen op financieel gebied.

Toekomstgericht

Wij richten onze blik naar voren. Wat vind je belangrijk? Welke ondernemersdoelen wil je bereiken? Dankzij onze eigen ervaring en ons brede netwerk van specialisten kunnen we elke organisatie verder helpen. Daarnaast helpen we je aan meer inzicht in je eigen financiële prestaties door middel van benchmarking met vergelijkbare bedrijven. Op basis hiervan formuleren we aandachtspunten en maken we een solide plan voor komend jaar.

 

Online boekhouden

Via onze online oplossing kunnen we de administratie efficiënt verwerken.  Zo heb je altijd en overal inzicht in de boekhouding en kan je facturen eenvoudig online bekijken. Bovendien ontvang je via een handig financieel dashboard een actueel overzicht van je cijfers. Boek je liever zelf? Dan kunnen we de administratie periodiek controleren.

Klantervaring

Martijn Switser

Eigenaar KidZcity

We hadden een tijdje geleden de behoefte om – naast de jaarrekening – meer inzicht te krijgen in onze cijfers en te werken met tussentijdse rapportages. De rol van Stolwijk als onze accountant in de totstandkoming daarvan is belangrijk geweest. Natuurlijk bespreken we periodiek de cijfers en de jaarrekening, maar de financiële begeleiding buiten deze ‘verplichte nummers’ om, creëert voor ons juist de extra waarde van Stolwijk. Je bent geen nummer, maar wordt snel en kundig geholpen bij vragen. De klik met o.a. Marleen en Gerard is uitstekend, precies wat wij zoeken in een financiële sparringpartner. De informele sfeer en hands-on mentaliteit van Stolwijk past goed bij ons bedrijf.

Jan van der Borden

KNO-arts BovenIJ Ziekenhuis

Al jarenlang doet Stolwijk de financiële begeleiding van mijzelf en onze maatschap. Naast het samenstellen van de jaarrekening helpen ze ons op veel meer vlakken. Toen onze KNO-maatschap van ziekenhuis veranderde, hebben we daarom weloverwogen de keuze gemaakt met hen door te gaan. Ze hebben veel ervaring met medisch specialisten. Begin 2014 zijn we overgegaan in een coöperatie. Onze vaste contactpersoon adviseerde ons al tijdens de eerste gesprekken. Niet alleen had hij antwoord op de vele vragen die bij ons leefden, maar adviseerde ook in groter verband. Hij snapt hoe wij werken. Het kantoor past qua grootte en aanpak goed bij ons. Niet te klein, zodat de continuïteit gewaarborgd is. Maar ook weer niet te groot. Bij Stolwijk hoef je nooit lang te wachten.

Bert van Woudenberg

Eigenaar Profinergy B.V.

Met Profinergy B.V. zijn wij een betrouwbare partner voor installateurs van zonne-energiesystemen en andere relaties en leveren wij kwalitatief hoogwaardige producten. Stolwijk doet hetzelfde voor ons op het gebied van accountancy en (salaris)administratie. Een prettige en betrouwbare partner, die ons helpt om financieel ‘in control’ te zijn en waarbij de ‘lijnen’ met Linda, Jaap en Gerard kort zijn. Erg prettig, zodat wij ons vooral kunnen richten op onze kernactiviteiten.