Belastingadvies

Een optimaal belastingadvies is voor jezelf en voor je bedrijf van groot belang op de hoeveelheid belasting die je betaalt. Wij zorgen ervoor dat dit voor jou op maat is gemaakt en je belastingaangifte juist wordt verzorgd.

Wanneer schakel je ons in?

N

Je wenst het verzorgen of controleren van de belastingaangifte uit te besteden, zodat deze juist en tijdig wordt ingediend.

N

Je vraagt je af of je huidige bedrijfsstructuur nog voldoet om op een zo efficiënt mogelijke manier je bedrijf te runnen.

N

Je ervaart een lastige fiscaal probleem. Onze specialisten weten raad.

N

Je hebt te maken met buitenlandse belastingheffing en belastingadvioes nodig.

Jouw specialist

Jaap van Raad

Fiscalist
mail-icon phone-icon

Waarmee kunnen we je helpen?

N

Helpen met fiscale planning

N

Benutten van relevante belastingfaciliteiten

Wat houdt onze dienstverlening in?

Optimale fiscale structuur:

De fiscale structuur waarop je bedrijf drijft, kan grote invloed hebben op de betaling van belastingen. Wij hebben ervaring met elk type bedrijf. Daarom zijn we in staat een optimale fiscale ondernemingsstructuur te creëren. Voor beginnende ondernemers is er speciale begeleiding, waardoor zij snel een vliegende start kunnen maken.

 

Belastingadvies

Als belastingadviseurs verstaan wij ons vak, mede doordat een aantal van ons ook als belastinginspecteur heeft gewerkt. Door die opgedane kennis bij de belastingdienst weten we als geen ander in de wirwar van voorschriften en regels. Ingewikkelde materie vertalen we in een helder verhaal, en maken alle fiscale mogelijkheden en valkuilen voor je onderneming inzichtelijk.

 

Inkomstenbelasting

Maak je volledig gebruik van persoonlijke heffingskortingen en aftrekposten om belasting te besparen? Wij controleren snel de belastingaangifte om hier zeker van te zijn.

Horizontaal Toezicht

Met de belastingdienst zijn wij een convenant Horizontaal Toezicht aangegaan. Hiermee heeft de belastingdienst het vertrouwen uitgesproken dat ons kantoor kwalitatief goede aangiften indient. Hierdoor verloopt de samenstelling van de belastingaangiften sneller en efficiënter.

 

Vennootschapsbelasting

Of je nu een individuele B.V. of  C.V. hebt of een groep van bedrijven, onze fiscale specialisten helpen je om de aangifte vennootschapsbelasting fiscaal juist te verzorgen.

 

Erfbelasting

Zonde om al je vermogen aan de belastingdienst na te laten! Verminder het bedrag aan de te betalen erfbelasting door een toekomstplanning te maken. We helpen je aan een planning, zodat je niet ineens een groot deel van je vermogen kwijtraakt.

Klantervaring

Harold Hamersma

Eigenaar Hamersma Copywriting B.V.

 

Mijn eerste kennismaking met Wim Stolwijk speelde zich lang geleden, ver buiten het gezicht van de belastingdienst af. Zowel Wim als ik was gastspeler in het voetbalteam van de school waar onze partners lesgaven. Pas jaren later, toen mijn carrière enigszins vorm begon te krijgen (en dan heb ik het niet over die tussen de lijnen) had ik een accountant nodig. En welke kun je dan beter hebben dan eentje die zich in het veld onderscheidde door een geweldig inzicht, een strakke pass en een onvermoeibare winnaarsmentaliteit? Zou hij die kwaliteiten ook ‘in zijn werk’ etaleren vroeg ik mij af? Het antwoord is ja.

Inmiddels behartigen Wim, en sinds kort ook zijn zoon Bas, al jaren mijn belangen richting ‘de jongens van de Blauwe Envelop.’ En nimmer heeft ‘Stol’ onze vriendschap op de proef gesteld. Integendeel. De fiscale afhandeling van de verkoop van mijn aandelen in mijn reclamebureau aan een internationale, beursgenoteerde groep werd perfect geregeld. Maar ook kleinschaliger inspanningen werden tot in de puntjes verzorgd. Ik noem de fiscale advisering rondom de inrichting van mijn huidige activiteiten als wijnschrijvende ondernemer. Of als ondernemende wijnschrijver, zo u wilt. Met Stolwijk hebben we te maken met echte professionals.En daar is het prettig mee werken. En voetballen.