Detachering van financiële professionals

Bij tijdelijke onderbezetting kunnen wij met detachering een oplossing bieden

Wanneer schakel je ons in?

N

Je hebt te maken met een tijdelijk capaciteitsprobleem.

N

Je twijfelt of of één of twee dagen inhuur goedkoper is dan iemand vast in dienst nemen.

N

Je hebt structureel behoefte aan een flexibele schil.

N

Je wenst ondersteuning op boekhoudkundig of financieel gebied

Jouw specialist

Marleen Dijkhuizen - Griffioen AA

Accountant

mail-icon phone-icon

Waarmee kunnen we je helpen?

N

Verwerken van administraties op locatie

N

Controlling

N

Hulp bij piekmomenten

N

Financieel management

Wat houdt onze dienstverlening in?

Flexibele schil

Bij Stolwijk vormen we voor klanten de flexibele schil ten aanzien van de verwerking van de administratie en diensten op het gebied van financieel management. Onze mensen hebben veel ervaring met diverse softwarepakketten en kunnen daarom direct aan de slag.

 

Kostenbeheersing

Dit is een goed te overwegen alternatief in het kader van kostenbeheersing. Personeelskosten is bij veel bedrijven namelijk een belangrijke kostenpost. Ben je nagegaan of de kosten van vaste medewerkers opwegen tegen de inhuur van extern personeel? We kunnen je hierbij helpen.

Hulp bij piekmomenten

In elk bedrijf is sprake van onvoorziene omstandigheden. Dit kan leiden tot tijdelijke onderbezetting. Stolwijk biedt ervaren administratief en financieel personeel tegen concurrerende uurtarieven aan. Zo blijf je flexibel en is je bezetting op orde.

 

Begeleiding met interne controles

Dit varieert van het periodiek door ons controleren van de administratie, die zelf is ingeboekt. Tot een beoordeling van de (inrichting van) administratieve organisatie.

Klantervaring

Daniëlle van Peer

Financieel manager ilovespeelgoed.nl

 

Vanaf het begin van ilovespeelgoed.nl zijn wij uitstekend begeleid door de betrokken medewerkers van Stolwijk. In onze groei van zolderkamer naar magazijn hebben we veel essentiële keuzes moeten maken in de bedrijfsvoering. Stolwijk stelt niet alleen de jaarrekening op, maar Marleen en de andere medewerkers denken op een hele open en kritische manier mee.

Inmiddels zijn we flink gegroeid en hebben we ervoor gekozen om onze boekhouding door een vaste medewerker van Stolwijk bij ons op kantoor te laten uitvoeren. Wij hebben er geen omkijken naar en met gedetacheerde Johan is de kwaliteit gewaarborgd, zijn de lijnen kort en kunnen we snel schakelen. Heel prettig is dat ze onduidelijkheden of moeilijke vragen gelijk oppakken. Ze zoeken alles tot op de bodem uit en komen met een goed onderbouwd antwoord terug. Daar kan je als ondernemer verder mee!