Financiering

Voor de start of verdere groei van je bedrijf
Op zoek naar financiering? We helpen we je om de benodigde middelen te vinden.

Wanneer schakel je ons in?

N

Je bent op zoek naar financiering, maar je weet niet waar je moet zoeken.

N

Je wenst een liquiditeitsplanning, die aansluit op de groeiwensen voor je bedrijf.

N

Je vraagt je af wat de beste financieringsvorm is. Eigen -, externe - of alternatieve financiering.

N

Je bent van plan om een flinke investering te doen en wenst een calculatie en inzicht in de gevolgen.

Jouw specialist

Inge van Lexmond

Accountant

mail-icon phone-icon

Waarmee kunnen we je helpen?

N

Ontdekken van subsidiemogelijkheden

N

Opstellen kasstroomprognose

N

Due diligence onderzoek

N

Advisering rondom financieringsvormen

N

Investeringscalculaties

Wat houdt onze dienstverlening in?

Inventariseren liquiditeitsbehoefte

Je wenst een bedrijfsovername of groei te financieren? Dan stellen we eerst op basis van reële verwachtingen een liquiditeitsprognose op. Dit geeft antwoord op de vraag hoeveel liquiditeit je nodig hebt. Vervolgens presenteren we alternatieven om de financiering rond te krijgen. Daarbij zijn we transparant over mogelijke (fiscale) gevolgen.

Advies over financieringsopties

Het huidige financieringslandschap biedt een groot aantal alternatieve financieringsopties. Zoals crowdfunding, subsidies, regionale fondsen en investeerders. Stolwijk kan je adviseren op de best mogelijke (haalbare) financieringsoptie die aansluit bij jouw wensen.

Klantervaring

Henk Moeskops

DGA City Skydive Centres B.V.

Binnen onze organisatie waren wij al een aantal jaar op zoek naar een nieuw project binnen de sector recreatie. City Skydive wordt het eerste skydive centre met twee 14ft tunnels! Een primeur in Europa. Naast volume is locatie ook een belangrijke factor en aangezien Utrecht voor ons altijd een prettig werkgebied is, zijn wij uiteindelijk op een landelijke A-locatie terechtgekomen. Het unieke gebouw zal door de vormgeving een “State of Art” landmark worden met uitzicht over de Haarrijnse plas en de A2 (afslag Maarssen).

Tijdens het driejarige oriëntatie- en realisatieproces hebben wij  weer uitstekend samengewerkt met Stolwijk Registeraccountants & Belastingadviseurs. Stolwijk heeft ons zoals altijd, prima geadviseerd en bijgestaan op het gebied van budgettering, begeleiding en andere financiële zaken. Ik werk altijd graag met bekende en bevriende partners, die begrijpen waar je heen wilt zodat het (financierings)proces soepel kan verlopen.

.