Juridisch advies

Ook hier geldt dat voorkomen beter is dan genezen
We beschikken over een grote databank met standaardovereenkomsten. En geven proactief juridisch advies als we denken dat dit nodig is.

Wanneer schakel je ons in?

N

Je wenst juridisch advies rondom een arbeidsconflict, de afkoop van (ver)huursituaties, bedrijfsovernames of andere zaken.

N

Je wilt een onderhandse lening afsluiten, maar beschikt niet over een standaardovereenkomst.

N

Je bent van plan een vennootschap op te richten, maar twijfelt over de juridische rechtsvorm.

N

Je wenst een op maat gemaakte aandeelhoudersovereenkomst, VOF-overeenkomst of Algemene Voorwaarden.

Jouw specialist

André van Merode

Juridisch adviseur

mail-icon phone-icon

Waarmee kunnen we je helpen?

N

Juridische scan

N

Begeleiding bij de oprichting van de onderneming

N

Advisering rondom juridische rechtsvorm en aansprakelijkheid

N

Advisering rondom arbeidsrecht

N

Opstellen van overeenkomsten op maat

N

Gebruik maken van de contractendatabase

Wat houdt onze dienstverlening in?

Proactieve advisering

Iedereen heeft met juridische zaken te maken. Bijvoorbeeld op personeelsgebied. Daarnaast kan dit ook ontstaan als gevolg van het niet naleven van contracten door leveranciers of relaties. Of door de inrichting van contracten met samenwerkingspartners. Onze insteek is praktisch en concreet. Gericht op proactieve advisering, zodat een conflict wordt voorkomen of anders zo goed mogelijk wordt opgelost.

Begeleiding bij keuze rechtsvorm

Je bent druk met het starten van je onderneming. Dan ben je niet direct bezig met het voldoen aan alle juridische eisen. Wij begeleiden je met de start, bijvoorbeeld met het opstellen van huur- of financieringsovereenkomsten of algemene voorwaarden. Ook adviseren we welke rechtsvorm en bijbehorend aansprakelijkheidsrisico het meest geschikt is voor je bedrijf. Zo kan jij je met ondernemen bezig blijven houden.

Juridische scan

Marktomstandigheden en veranderende wetgeving vragen regelmatige controle van de juridische vastlegging. De juridische scan geeft snel inzicht en voorkomt het lopen van onnodige juridische risico’s.

 

Kennis van arbeidsrecht

Wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht is volop aan verandering onderhevig. We spelen in op wijzigingen en adviseren over bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden, pensioenvraagstukken en toepasselijkheid van een CAO. Daarnaast staat bij ontslag van een werknemer of een arbeidsconflict onze jurist voor je klaar. Hij kent alle ins & outs van het arbeidsrecht en kent je organisatie goed.

Klantervaring

Hans de Wit

Eigenaar Number Four B.V.

Met Partycentrum Number Four worden wij vanaf het begin al juridisch begeleid door Stolwijk. Dit is begonnen met de advisering bij de koopovereenkomst, het aangaan van de huurovereenkomst en het verzorgen van de financieringsovereenkomsten bij de start van de onderneming. Daarnaast zijn we juridisch begeleid toen er een alcoholverbod werd opgelegd voor de wedstrijd FC Utrecht – Ajax. Ook hebben we juridische bijstand ontvangen bij een geschil met de verhuurder en bij een conflict met een klant over de toepasselijke algemene voorwaarden. Dit is elke keer naar volle tevredenheid verlopen.