Online boekhouden

Online boekhouden biedt veel voordelen. Waar en wanneer je maar wilt de boekhouding bijwerken  en altijd op de hoogte van de financiële positie.

Wanneer schakel je ons in?

N

Je bent veel tijd kwijt aan de administratie van je bedrijf en wilt dit graag uitbesteden.

N

Je wenst actueel periodiek inzicht in je cijfers door middel van een financieel dashboard.

N

Je hebt behoefte aan een optimale inrichting van je administratie.

N

Je zoekt een partner die je boekhouding controleert.

Jouw specialist

Bert Kruis

Assistent-accountant
mail-icon phone-icon

Waarmee kunnen we je helpen?

N

Online dienstverlening

N

Digitaal verwerken van de administratie

N

Advies over boekhoudsoftware

N

Controle van zelfgeboekte administratie

N

Verzorgen van btw aangiften

Wat houdt onze dienstverlening in?

Online dienstverlening

Volledige online dienstverlening is mogelijk. Vanaf het aanleveren van informatie tot het achteraf inzien van facturen in het online webarchief. Het aanleveren gaat gemakkelijk door middel van het uploaden van documenten in een portal of verzending per email. Ook kan je direct de facturen van leveranciers naar een persoonlijk e-mailadres laten sturen. Nadat de facturen zijn verwerkt, zijn deze handig online te bekijken.

 

Bankkoppeling

Banken digitaliseren in hard tempo. Daar maken we graag gebruik van. Door middel van het aanzetten van de koppeling tussen het administratieve softwarepakket en het bankpakket kunnen we bijvoorbeeld automatisch de transacties inlezen. Het kan nog niet bij alle banken, maar zo mogelijk activeren we deze zo snel mogelijk.

Traditioneel is ook mogelijk

Ben je gewend met het aanleveren van een ordner met alle administratieve gegevens? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. We leggen je dan uit hoe je dit het beste kan aanleveren, zodat we het zo efficiënt mogelijk kunnen verwerken. Tevens adviseren we hoe je met kleine aanpassingen minder tijd kwijt bent met de aanlevering van de administratie. Bijvoorbeeld door het aanzetten van de bankkoppeling ontstaat dan een hybride vorm van aanlevering: banktransacties automatisch en facturen in hard-copy.

 

Financieel Dashboard

Een extra voordeel bij het online uitbesteden van de administratie aan Stolwijk is dat we de Management Monitor aanbieden. Een handig financieel dashboard waarin je actueel inzicht hebt in o.a. omzet, kosten, resultaat en de debiteurenpositie.

Klantervaring

Andreas Wand

Directeur Taleninstituut Nederland

Wij werken al een aantal jaren met Stolwijk Accountants samen. Het team is flexibel, altijd bereikbaar en zeer deskundig. Tevens zijn zij in staat om zich in verschillende voor ons relevante business situaties te verdiepen en houdt het team ons altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met name de invoering van de online boekhouding, inclusief volledige digitale aanlevering via Elvy Online bespaart ons veel tijd. Hierdoor kunnen wij ons volledig op eigen kerntaken concentreren.