Meer inzicht in je pensioen?

De tijd ‘dat het wel goed komt’ met je pensioen lijkt voorbij.
Alleen met inzicht kan je tijdig bijsturen.

Waar moet je op letten?

N

Hoeveel pensioen heb je straks nodig om te doen wat jij graag zou willen?

N

Realiseer je dat life events, zoals trouwen, scheiden en baanwisselingen veel invloed hebben op je pensioensituatie.

N

Inzicht is ook weten waar je aan toe bent. Zoals dat je eerder kan stoppen met werken of juist voorlopig beter niet kan ophouden.

N

De pensioenwereld staat op z’n kop. Lagere rentestanden en dekkingsgraden en wel of geen kortingen. Wat is de invloed op jouw pensioen?

Jouw specialist

André van Merode

Pensioenadviseur
mail-icon phone-icon

Hoe kan Stolwijk helpen?

N

Analyse van bestaande pensioenregelingen voor bedrijven

N

Persoonlijke pensioenplanning

N

Beoordelen waardeoverdracht bij verandering van baan

N

Opmaken pensioenverdeling bij een echtscheiding

N

Besparen op pensioenlasten

Gecertificeerd pensioenadvies

Mag iedereen adviseren over pensioen?

Zeker niet. De AFM stelt strenge eisen aan pensioenadvisering. André van Merode is gecertificeerd pensioenadviseur en mag daarom hierover adviseren. Bij Stolwijk bemiddelen we niet in producten en zijn dus onafhankelijk in onze advisering.

 

Hoge klanttevredenheid

Onzekerheid over je pensioen kan heel vervelend zijn. Daarom kloppen veel klanten bij de overstap naar een nieuwe baan, echtscheiding, of de naderende pensioendatum bij ons aan. Een analyse van je huidige pensioensituatie, een persoonlijk gesprek over je eigen wensen en een advies om deze wensen te realiseren. Dat is wat we doen. En zonder uitzondering verlaat elke klant met volledig inzicht tevreden het pand.

Een complex onderwerp makkelijk maken

Dat is de uitdaging bij adviseren over pensioen.  Onze insteek is praktisch en concreet. Hierdoor ontleden we een vraagstuk tot de kern en leggen dit helder uit. Zodat je volledig op de hoogte weer naar huis gaat.

 

Besparen op pensioenlasten

Bedrijven en organisaties kunnen de jaarlijkse pensioenkosten als een te grote last gaan ervaren. Zijn de pensioenlasten nog op te brengen? Is sprake van een verouderde pensioenregeling? We hebben ervaring met het begeleiden en coördineren van een wijziging van de pensioenregeling. Hierdoor wordt de jaarlijkse pensioenlast weer behapbaar. Daarnaast is de pensioenregeling weer up-to-date en worden alle werknemers tijdig en netjes voorgelicht.