Op zoek naar een accountant?

Goed advies en proactieve dienstverlening onderscheidt een goede accountant van een geweldige accountant.

Wat moet ik weten?

N

Kan de accountant meegroeien met mijn bedrijf?

N

Heeft de accountant relevante kennis?

N

Zijn er voldoende persoonlijke contactmomenten mogelijk?

N

Heb je een goed gevoel bij het accountantskantoor?

Jouw specialist

Bas Stolwijk

Registeraccountant
mail-icon phone-icon

Wat kan Stolwijk bieden?

N

Korte lijnen en snel antwoord op vragen

N

Specialistische kennis in huis

Hoe wij werken?

Begeleiding bij groei

Het is belangrijk om te bedenken wat je bedrijf vandaag nodig heeft, én wat de behoefte van morgen is. Zorg er daarom voor dat je accountant voldoende middelen heeft om mee te gaan in de groei van je bedrijf. Stolwijk heeft een breed aanbod van dienstverlening, zodat je kan vertrouwen op voldoende capaciteit en deskundigheid om de  groei van je bedrijf te kunnen begeleiden.

 

Inzetten van kennis en ervaring

Stolwijk concentreert zich al jarenlang op DGA’s, kleine- en middelgrote bedrijven en non-profit organisaties. Lees bijvoorbeeld eens één van onze klantreferenties om te ontdekken met welke typen bedrijven we werken. Door onze eigen ondernemende ervaringen en de voorbeelden van onze klanten begrijpen we de cijfers van je onderneming. Daarnaast kennen we de zakelijke uitdagingen die je tegenkomt. Om je hiermee goed te begeleiden, hebben wij diverse specialisten in dienst. Dit varieert van deskundigen op het gebied van inkomsten- en vennootschapsbelasting, accountancy, pensioenadvies, loonadministratie, financiële dienstverlening en meer.  Je vaste relatiemanager is echter altijd je eerste aanspreekpunt. Deze is altijd bereikbaar en vormt een korte lijn naar de specialisten.

Persoonlijke aanpak

Bestaande klanten vinden onze persoonlijke aanpak heel belangrijk. Dit bestaat uit het persoonlijk begeleiden van klanten met hun financiën. Ook klanten die gebruikmaken van onze volledig digitale dienstverlening ervaren voldoende persoonlijk contact. Hierdoor kennen we onze klanten en zijn we beter in staat om relevant advies te geven.

 

Proactief adviseren

Als je een accountant wilt die de jaarrekening opstelt of controleert, zijn we blij om je te helpen. Maar dat is niet het enige wat we doen. We zijn een betrokken accountantskantoor, die ook het volgende voor je kan betekenen:

  • Helpen met het versterken van de financiële gezondheid van jouw onderneming;
  • Inzicht geven in en je behoeden voor onnodige financiële risico’s;
  • Als contactpersoon fungeren in het contact met de belastingdienst voor al je fiscale zaken;
  • Proactief meedenken om kansen te benutten en uitdagingen op te lossen.