Accountant Amstelveen

Bij onze accountants is de financiële begeleiding van jouw onderneming in goede handen

Wat kan onze accountant in Amstelveen voor jou doen?

Onze accountants verzorgen een breed scala aan werkzaamheden. Wij stellen onder meer de jaarrekening op voor niet-controleplichtige MKB-ondernemingen en wij nemen deze in een persoonlijk gesprek stap-voor-stap met je door. Wij wijzen je op punten waar verbeteringen binnen je bedrijf mogelijk zijn en onze experts staan voor je klaar om in te spelen op specifieke kansen; bijvoorbeeld op het gebied van vennootschapsbelasting en pensioenen. Ook adviseren onze accountants of de huidige rechtsvorm van je onderneming de meest logische is en hoe je bedrijf presteert in vergelijking met vergelijkbare ondernemers. Onze accountants verzorgen eveneens de jaarrekening voor controleplichtige ondernemingen. Stolwijk gaat te werk volgens een efficiënte controleaanpak en wij geven officiële controleverklaringen af. Onze controles verlopen volgens een gestructureerde planning. Wij maken heldere afspraken met onze klanten en je bent verzekerd van een betrokken partner en duidelijke communicatie over de voortgang en de bevindingen van de controle.

Persoonlijke aanpak

Bij Stolwijk ben je altijd verzekerd van heldere communicatie en een persoonlijke benadering. Al onze klanten krijgen een vaste relatiemanager toegewezen. Deze relatiemanager vormt jouw aanspreekpunt binnen onze organisatie. Hij of zij luistert naar je vragen en brengt je in contact met een accountant of een andere specialist die jou het beste van dienst kan zijn.

Accountant in Amstelveen voor startende ondernemers

Als startende ondernemer kom je veel vragen tegen. Als je niet bekend bent met het voeren van een financiële administratie en het opstellen van een jaarrekening is het aan te bevelen om hiervoor de hulp van een expert in te roepen. De accountants van Stolwijk zorgen ervoor dat je administratie perfect op orde is en wijzen je tegelijkertijd op financiële en fiscale kansen.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wil je een accountant inhuren of wil je meer weten over wat Stolwijk kan bieden op het gebied van financiële dienstverlening? Neem dan contact op met ons kantoor in Amstelveen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden in een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Stolwijk is bereikbaar op telefoonnummer 020-6406665.

Neem contact met ons op