Begeleiding van starters

Wij helpen je zo snel mogelijk uit het startblok te schieten
Je hebt een goed idee en een nog beter bedrijfsplan. En dan? We helpen je om je structuur op te zetten, je administratie in te richten en de formaliteiten af te handelen. En geven je ongevraagd advies, zodat jij uit het startblok schiet.

Wanneer schakel je ons in?

N

Je wilt graag starten, maar waar begin je? Wij begeleiden je stap-voor-stap.

N

Je wenst begeleiding bij de keuze van de rechtsvorm in Eenmanszaak, VOF of B.V..

N

Je hebt vragen over het doen van BTW aangifte of andere formele vereisten.

N

Je hebt behoefte aan een kritische blik op je bedrijfsplan.

N

Je wilt iets met pensioen, maar wat? We verkennen de mogelijkheden.

Jouw specialist

Karin Verheul

Fiscaal adviseur
mail-icon phone-icon

Wat houdt onze dienstverlening in?

Hulp met de formaliteiten bij de start

bij Stolwijk helpen we startende ondernemers en bedrijven. Stap-voor-stap begeleiden we ondernemers met het begin van hun ondernemersactiviteiten. We zorgen dat alles duidelijk is en goed wordt geregeld. Van fiscale structuur tot BTW aangiften. Van bedrijfsadvies tot maatwerkovereenkomsten. En we staan bij elke vraag voor je klaar.

 

Online en persoonlijk

We stimuleren startende bedrijven om het administratieve proces volledig te digitaliseren. Met behulp van Elvy Online en Unit4 Online kunnen we vervolgens snel de administratie verwerken tot financieel overzicht. In een persoonlijk gesprek bespreken we kansen en ontwikkelingen en beantwoorden we al je vragen.

Fiscale balans en resultatenrekening

Startende ondernemers kunnen vaak voor hun aangifte inkomstenbelasting volstaan met een fiscale balans en resultatenrekening. Ingewikkelder dan dat hoeven we het niet te maken: een samenstelverklaring is niet nodig. Dit bespaart je onnodige kosten, die weer je kan investeren in je bedrijf.

 

Begeleiding van start tot finish

We vinden het belangrijk dat we klanten goed blijven begeleiden als ze doorgroeien. We noemen dat soort bedrijven ‘succesverhalen’. Dankzij onze specialismen kunnen we alle succesverhalen begeleiden op financieel -, fiscaal – en pensioengebied. Ons lage verloop van klanten zegt alles over de opgebouwde relaties.

Klantervaring

Simone Dolk

Eigenaresse Simone Schrijft

Sinds ik begon met ondernemen, ben ik al klant bij Stolwijk Accountants. Zij zijn mijn financiële begeleiders en nemen me veel rompslomp uit handen: van btw-aangifte tot het maken van de jaarcijfers. Ik vind het fijn dat ik met mijn vragen altijd bij hen terecht kan en ze praktische antwoorden geven, bijvoorbeeld over de opties van het leasen van een auto of het periodiek betalen van loonbelasting. Ik mail mijn administratie gemakkelijk via Elvy Online naar hen en als mijn contactpersoon Anneke nog vragen heeft, dan hoor ik dat snel. Dankzij haar heb ik nog nooit een boete gekregen voor het te laat aanleveren van mijn btw-aangifte.