Administratiekantoor Amstelveen

Persoonlijke aanpak staat hoog in het vaandel

Proactief en professioneel administratiekantoor Amstelveen

Ben jij op zoek naar een proactief en professioneel administratiekantoor in Amstelveen? Dan ben je bij Stolwijk aan het juiste adres. We maken gebruik van moderne boekhoudsoftware, zodat we jouw administratie efficiënt kunnen verzorgen. Stolwijk heeft veel expertise in huis met betrekking tot salarisadministratie, fiscaliteit, belastingaangifte en pensioenadvies. We kunnen je dus ondersteunen en adviseren op diverse gebieden.

Ons kantoor verzorgt de administratie van uiteenlopende organisaties: van eenmanszaken tot VOF’s en van non-profit organisaties tot middelgrote BV’s. Onze boekhouders gaan ook graag met jouw administratie aan de slag!

Actueel inzicht in cijfers

Bij Stolwijk heb je altijd een actueel inzicht in cijfers door middel van een financieel dashboard. Hier worden jouw bedrijfscijfers overzichtelijk weergegeven, waardoor je altijd en overal inzicht hebt in hoe jouw bedrijf er financieel voor staat. Dit inzicht helpt je om gefundeerde beslissingen te nemen, waarbij Stolwijk graag adviseert.

Ons administratiekantoor in Amstelveen: persoonlijke aanpak

Bij ons administratiekantoor in Amstelveen staat een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. Elke cliënt heeft een vaste relatiemanager, die altijd het eerste aanspreekpunt is. De relatiemanager vormt de schakel tussen de cliënt, onze boekhouders -en andere specialisten en zorgt voor een duidelijke communicatie.

Het verzorgen van administraties is onze corebusiness. Wij zorgen ervoor dat de meest recente cijfers uit jouw administratie altijd beschikbaar zijn. Wij verwerken echter niet alleen de cijfers, maar denken ook graag mee over mogelijke kostenbesparingen en efficiency maatregelen. Daarnaast zijn wij uiteraard op de hoogte van de meest recente wetgeving en mogelijke wetswijzigingen die voor jouw onderneming van belang is.

Online boekhouden

Ons administratiekantoor biedt jou de mogelijkheid om vanuit kantoor of vanuit huis online de boekhouding in te zien en bij te werken. Via een financieel dashboard heb je altijd actueel inzicht in jouw omzet, kosten, debiteuren en crediteuren.

Startende ondernemers

Ben jij een startende ondernemer? Wij begeleiden je bij ons administratiekantoor in Amstelveen graag stap-voor-stap. We zorgen ervoor dat alles op financieel gebied is geregeld en geven hierover advies. Wij willen van jouw bedrijf een succesverhaal maken, zodat je altijd vooruit kan kijken en verder kan doorgroeien op zowel financieel- en fiscaal- als pensioengebied.

Kennis en ervaring bij administratiekantoor in Amstelveen

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden. Wij bieden advies op maat. Neem vrijblijvend contact op via telefoonnummer 020-6406665. Wij maken graag kennis met elkaar.

Neem contact met ons op